JUMP TO CONTENT
Search

Saved jobs

Rólunk

Mert te is akarod

A foodora egész Ausztriában, Csehországban, Dániában, Finnországban, Magyarországon, Norvégiában és Svédországban munkálkodik. Éttermek, partnerek és futárok kiterjedt hálózatával együttműködve dolgozunk azon a küldetésen, amelynek célja egy fantasztikus, gyors és megfizethető tapasztalat szolgáltatása, hogy az embereknek több idejük legyen öszpontosítani arra, ami számukra a legfontosabb.

Erősen elhivatottak vagyunk a közösségünkben történő pozitív változás eléréséhez. Közösen dolgozunk az összekapcsolt hálózatunk növekedésének elősegítésén, illetve partnereink, futáraink, vásárlóink és kivételes csapataink támogatásán, akik mindezt valóssá tették.

A szabadság kiszállítható

Egy gyors kereskedelmi és szállítási vállalat vagyunk, jelenleg hét európai országban vagyunk jelen. Hiszünk egy olyan hálózat megteremtésében, ami a teljes közösségünk gyarapodását teszi lehetővé, hogy rendeléseken kívül mást is kiszállítsunk - lehetőségeket, kapcsolatokat, növekedést.

Merülj el mélyebben, és tudj meg rólunk többet vállalati weboldalunkon.

További felfedezés

Légy a csapat része!

Tedd magadévá azt a kultúrát, mely elősegíti a csapatmunkát, miközben feszegeti az emberek étel-, és élelmiszervásárlási szokásainak határait. Együtt, egy csapatként, merünk előre haladni, mindig készen az új kihívásokra és lehetőségekre.

Fedezd fel megannyi csapatainkat és találd meg életed új kalandját a foodoránál.

Csapataink
Search

Browse Jobs