JUMP TO CONTENT
Search

Saved jobs

Csapatunk


Fejlődés mindenben amit csinálunk


Logisztika

Mi az éttermeinktől a vásárlók küszöbéig vezető utak optimalizására összpontosítunk, ésszerűsítjük logisztikánkat a vásárlók zökkenőmentes élményeik biztosítása érdekében.

Csatlakozz hozzánk

Marketing

A kreativitás-hajtotta marketing csapatunk a szabadság terjesztésével foglalkozik, illetve segítenek vásárlóinknak összpontosítani arra, ami számukra igazán fontos.

Csatlakozz hozzánk

Pénzügy

Pénzügyi csapatunk más csapatokkal együttműködve dolgoznak a műveletek feldolgozásán és egyszerűsítésén, mindezt a végső növekedés és profitabilitás érdekében.

Csatlakozz hozzánk


People & kultúra

People csapatunk egy olyan pozitív és befogadóképes munkahelyi kultúra megteremtéséhez szentelik magukat, amely minden alkalmazottnak letehővé teszi a fejlődést.

Csatlakozz hozzánk

Kereskedelem

Kereskedelmi csapatunk partnereinkkel együttműködve biztosítja azt, hogy vásárlóink számára a legjobb kínálatot adjuk, felhőtlen kapcsolatot tartva a kereskedőkkel.

Csatlakozz hozzánk

Stratégia & tervezés

Magasan együttműködő csapatunk mindig a siker alakjanak definiálásán dolgozik, újabb módszereket keresve, hogy meghatározzuk stratégiánkat és céljainkat.

Csatlakozz hozzánk


foodora Markets

Piacaink a legjobb kínálatokat biztosítják a lehető legszélesebb lefedettséggel, hogy vásárlóink beszerezhessék amire szükségük van, azonnal.

Csatlakozz hozzánk

Futárok

Csatlakozz futár közösségünkhöz. Lehetővé tesszük az álmaid és szenvedélyeid törekvéséhez szükséges szabadságot, rugalmasságot és megvalósításukat segítő eszközöket biztosítva.

Csatlakozz hozzánk

KIválasztók

Indulj el kiválasztóként egy rendkívüli utazáson élénk közösségünkben. Engedd szabadjára potenciálodat és tedd magadévá az önállóságot saját karriered alakításához.

Csatlakozz hozzánk
Search

Browse Jobs