JUMP TO CONTENT
Search

Saved jobs

Våre team

Innovasjon i alt vi gjør


Logistics & Operations

Vi fokuserer på å optimalisere reisen fra våre restauranter til hver eneste dørstokk. Vi effektiviserer logistikken vår for å sikre en sømløs opplevelse for våre kunder.

Bli med oss

Marketing

Vårt kreativt orienterte markedsføringsteam er her for å spre frihet og hjelpe våre kunder med å fokusere på det som betyr mest for dem.

Bli med oss

Finance

Vårt finance team samarbeider med ulike avdelinger og jobber sammen for å behandle og effektivisere operasjoner, alt med mål om optimal vekst og lønnsomhet.

Bli med oss


People & Culture

Vårt people team er dedikert til å skape en positiv og inkluderende arbeidskultur som gjør at hver ansatt kan blomstre.

Bli med oss

Commercial

Vårt kommersielle team samarbeider med våre partnere for å sikre at vi tilbyr det beste utvalget til våre kunder, og opprettholder gode relasjoner med leverandører.

Bli med oss

Strategy & Planning

Vårt svært samarbeidsorienterte team jobber alltid sammen for å definere hvordan suksess ser ut, og søker etter nye måter å utforme strategien og målene våre på.

Bli med oss


foodora Markets

Våre markets tilbyr det beste utvalget av produkter med bred dekning, slik at våre kunder kan få det de trenger umiddelbart.

Bli med oss

Riders

Bli med i rider-community. Vi gir deg friheten til å forfølge dine drømmer og lidenskaper, og tilbyr fleksibilitet og muligheter for å få det til å skje.

Bli med oss

Pickers

Ta fatt på en ekstraordinær reise som picker innenfor vårt pulserende fellesskap. Frigjør ditt potensial og omfavne autonomien til å forme din egen karriere.

Bli med oss

Search

Browse Jobs