JUMP TO CONTENT
Search

Saved jobs

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Υποψηφίων Εργαζομένων

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Υποψηφίων Εργαζομένων

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Υποψηφίων Εργαζομένων (“Πολιτική Απορρήτου”) περιγράφει τις πρακτικές μας όσον αφορά στη διαχείριση των Προσωπικών Δεδομένων που συλλέγονται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων υποβολής βιογραφικών και προσλήψεων των νομικών οντοτήτων που απαρτίζουν τον όμιλο “efood”, όπως ορίζεται στην ενότητα 1 παρακάτω. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου παρέχει περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας σύμφωνα με τους ισχύοντες ευρωπαϊκούς και εθνικούς νόμους περί προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων. 

Για τους σκοπούς της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου, "Προσωπικά Δεδομένα" είναι όλα τα δεδομένα που αφορούν σε ένα άτομο το οποίο μπορεί να ταυτοποιηθεί από τα δεδομένα αυτά ή από συνδυασμό ενός συνόλου δεδομένων. 

Ομοίως, η "Επεξεργασία" αναφέρεται σε οποιαδήποτε ενέργεια που εκτελείται σε Προσωπικά Δεδομένα, όπως η συλλογή, αποθήκευση, χρήση, κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, ή η καταστροφή.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου δεν ισχύει εάν είστε επισκέπτης του εταιρικού μας ιστότοπου της Delivery Hero S.E. ή εάν επιδιώκετε να υποβάλετε αίτηση για μια θέση εργασίας στην Delivery Hero S.E. Για την Πολιτική Απορρήτου της Delivery Hero μπορείτε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.deliveryhero.com/privacy-policy/ 

  • Ποιος είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων; 

H Online Delivery Single Member S.A. (“efood”), με έδρα τη Λεωφόρο Ηρακλείου 409, Αττική 14122, info@e-food.gr είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όταν υποβάλλετε αίτηση για θέση εργασίας στο efood. Η εταιρεία Online Delivery Single Member S.A., αποτελεί μέρος του παγκόσμιου δικτύου εταιρειών της Delivery Hero S.E., και περιλαμβάνει και άλλες συνδεδεμένες εταιρείες στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των εταιρειών Go Delivery Μονοπρόσωπη Α.Ε., DELIVERY HERO DMART GREECE Α.Ε., Delivery Hero Payments Μονοπρόσωπη Α.Ε. - Ίδρυμα Πληρωμών, Άλφα Διανομές Μονοπρόσωπη Α.Ε.  ("efood", "Εμείς", "Η δική μας").

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα προστασίας προσωπικών δεδομένων του efood για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, στέλνοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση privacy@e-food.gr 

  • Τι είδους προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε και πώς τα χρησιμοποιούμε; 

2.1 Πληροφορίες που μας παρέχετε όταν κάνετε αίτηση για μια θέση εργασίας ("Δεδομένα Αίτησης"):

Λαμβάνουμε κυρίως πληροφορίες όταν χρησιμοποιείτε τη φόρμα επικοινωνίας, όταν εγγράφεστε σε ειδοποιήσεις για θέσεις εργασίας ή υποβάλετε αίτηση για μια θέση εργασίας στον Ιστότοπό μας (οι "Υπηρεσίες μας"). Όταν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας παράσχετε ορισμένα Προσωπικά Δεδομένα, όπως το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τίτλο (προαιρετικά), τη διεύθυνση κατοικίας (προαιρετικά), φωτογραφία (προαιρετικά), τον αριθμό τηλεφώνου ή άλλα στοιχεία επικοινωνίας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή να απαντήσουμε στα ερωτήματά σας. Κατά την υποβολή αίτησης για εργασία ενδέχεται επίσης να σας ζητηθεί να παράσχετε το βιογραφικό σας σημείωμα/ συνοδευτικές επιστολές, πιστοποιητικά σπουδών ή άλλα, τα οποία ενδέχεται να περιέχουν πρόσθετα Προσωπικά Δεδομένα. Τα ακριβή πεδία δεδομένων μπορείτε να τα βρείτε στη φόρμα αίτησης στον Ιστότοπο μας.  

Χρειαζόμαστε τα Δεδομένα Αίτησής σας για την αναζήτηση, σωστή αξιολόγηση και επιλογή των υποψηφίων προς απασχόληση στo efood. Συνεπώς, τα Δεδομένα Αίτησής σας θα υποβληθούν σε επεξεργασία για τους σκοπούς της διαχείρισης των δραστηριοτήτων μας που σχετίζονται με την πρόσληψη προσωπικού, οι οποίες περιλαμβάνουν τη δημιουργία και τη διεξαγωγή συνεντεύξεων ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, ελέγχους ιστορικού, και όπως άλλως απαιτείται σε συναφείς διαδικασίες πρόσληψη. Με τη συγκατάθεσή σας, θα χρησιμοποιήσουμε επίσης τα Δεδομένα Αίτησής σας για να διατηρήσουμε τη ‘δεξαμενή’ ταλέντων μας και να επικοινωνήσουμε μαζί σας στο μέλλον με προσφορές εργασίας. Η νομική μας βάση για την επεξεργασία των δεδομένων της αίτησής σας είναι η συμμόρφωση με τις έννομες υποχρεώσεις μας ως Υπεύθυνοι Επεξεργασίας, ή η εκτέλεση σύμβασης προκειμένου να λάβουμε μέτρα κατόπιν υποβολής αιτήματός σας πριν από τη σύναψη μιας τέτοιας σύμβασης (π.χ. επεξεργασία της αίτησής σας για πρόσληψη σε εμάς).

Κατά την διαδικασία υποβολής και αξιολόγησης της αίτησής σας παρακαλούμε να μην μας στέλνετε ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων χωρίς προηγουμένως να μας δώσετε τη ρητή συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία αυτών των δεδομένων (π.χ. εθνική καταγωγή, πολιτικές απόψεις, θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις). Δεν χρειαζόμαστε αυτές τις πληροφορίες για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων. 

2.2 Πληροφορίες που συλλέγονται κατά τη διάρκεια γνωστικών αξιολογήσεων στην διαδικασία υποβολής αίτησης ("Δεδομένα αξιολόγησης"): 

Όσον αφορά στην πρόσληψη προγραμματιστών και τεχνικών μηχανικών, σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να διεξάγουμε ορισμένα διαδικτυακά δοκιμαστικά δεξιοτήτων προγραμματισμού (online test) για να αξιολογήσουμε την καταλληλότητά σας για απασχόληση σας στο efood, ζητώντας σας να λύσετε ένα ή περισσότερα ‘προβλήματα αξιολόγησης δεξιοτήτων προγραμματισμού’. Τα δοκιμαστικά αξιολόγησης δεξιοτήτων προγραμματισμού θα διεξάγονται μέσω μιας διαδικτυακής πλατφόρμας αξιολόγησης που διαχειρίζεται ένας από τους τρίτους παρόχους μας. Για να σας προσκαλέσουμε να κάνετε αυτές τις ηλεκτρονικές αξιολογήσεις, θα σας στείλουμε έναν άμεσο σύνδεσμο μόλις υποβάλετε αίτηση για μια θέση εργασίας στο efood. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του παρόχου υπηρεσιών μας, θα λάβετε πριν ξεκινήσετε την σχετική αξιολόγηση. Η επεξεργασία των Δεδομένων Αξιολόγησης σας γίνεται με αποκλειστικό σκοπό, να βοηθήσουμε τους υπεύθυνους προσλήψεων μας να καθορίσουν εάν θα είστε κατάλληλος/η για τη θέση στην οποία έχετε υποβάλει αίτηση και να αξιολογήσουν και να εκτιμήσουν τα αποτελέσματα της εξέτασής σας. Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης σας δεν θα χρησιμοποιηθούν από εμάς για οποιαδήποτε αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων. Η νομική μας βάση για την επεξεργασία των Δεδομένων Αξιολόγησής σας είναι η συμμόρφωση με τις έννομες υποχρεώσεις μας ως Υπεύθυνοι Επεξεργασίας, ή η εκτέλεση σύμβασης προκειμένου να λάβουμε μέτρα κατόπιν υποβολής αιτήματός σας πριν από τη σύναψη μιας τέτοιας σύμβασης (π.χ. επεξεργασία της αίτησής σας για πρόσληψη σε εμάς).

2.3 Πληροφορίες που συλλέγονται από τρίτους ("Δεδομένα υποψηφίων τρίτων"): 

Για να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε μια θέση στην εταιρεία μας, ενδέχεται να επεξεργαστούμε Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγονται από τρίτα μέρη και όχι απευθείας από εσάς. Σε αυτή την περίπτωση, θα σας στείλουμε ειδοποίηση χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση μετά την προσθήκη των δεδομένων σας στα συστήματά μας, π.χ. μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (εκτός εάν έχετε ήδη λάβει τέτοια ειδοποίηση από τον τρίτο που μας διαβίβασε τα δεδομένα). Τα προσωπικά σας δεδομένα θα λαμβάνονται είτε από δημόσια διαθέσιμες πηγές (π.χ. δίκτυα καριέρας όπως το LinkedIn, το Glassdoor, το Indeed ή άλλα- δεν συλλέγουμε δεδομένα από μέσα κοινωνικής δικτύωσης) είτε θα μας παρέχονται από κάποιον που σας παρέπεμψε για πιθανή πρόσληψη, όπως ένας υπάλληλος του efood, ένα γραφείο εύρεσης εργασίας ή ένα φυσικό πρόσωπο που αναζητά ταλέντα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, εάν απαιτηθεί να επαληθεύσουμε τις πληροφορίες σας, θα ξεκινήσουμε μια περιορισμένη διαδικασία επαλήθευσης των εγγράφων και των αναφορών που έχετε παράσχει, με διπλό έλεγχο των πληροφοριών σας σε πρώην εργοδότες ή εκπαιδευτικά ιδρύματα. Εάν προβούμε σε τέτοιους ελέγχους, θα σας ενημερώσουμε ξεχωριστά εγγράφως πριν από την έναρξη της αξιολόγησης. 

Η επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς της διαχείρισης των δραστηριοτήτων μας που σχετίζονται με την πρόσληψη, οι οποίες περιλαμβάνουν τη δημιουργία και τη διεξαγωγή συνεντεύξεων και δοκιμασιών για τους υποψηφίους, την αξιολόγηση και την εκτίμηση των αποτελεσμάτων τους, και όπως άλλως μπορεί να απαιτείται στο πλαίσιο των διαδικασιών πρόσληψης. Η εν λόγω επεξεργασία είναι νομικά επιτρεπτή, καθώς είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των έννομων συμφερόντων που επιδιώκει το efood, τα οποία είναι η προσέλκυση, αξιολόγηση και επιλογή υποψηφίων για απασχόληση. 

2.4 Πληροφορίες για την επικοινωνία μας μαζί σας ("Δεδομένα επικοινωνίας")

Ενδέχεται να λάβετε πληροφορίες σχετικά με την αίτησή σας μέσω SMS. Στην περίπτωση αυτή, θα συλλέξουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα (στοιχεία επικοινωνίας, π.χ. όνομα και αριθμό τηλεφώνου) προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Η νομική βάση για την επεξεργασία των στοιχείων επικοινωνίας σας προκειμένου να σας στέλνουμε υπενθυμίσεις για την αίτηση εργασίας μέσωι SMS είναι η συγκατάθεσή σας. Έχετε τη δυνατότητα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, διαγράφοντας την εγγραφή σας από τις επικοινωνίες μας.

2.5 Αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων

Η αίτησή σας θα εξετάζεται πάντοτε από κάποιον άνθρωπο. Δεν βασιζόμαστε ποτέ αποκλειστικά σε αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων για τη διεξαγωγή των δραστηριοτήτων πρόσληψής μας. 

  • Πώς κοινοποιούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα; 

3.1 Πάροχοι υπηρεσιών. Ο δικτυακός μας τόπος τροφοδοτείται από τους παρόχους βάσεων δεδομένων μας, ενώ η υπηρεσία διαδικτυακών προσλήψεων, η διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και τα συστήματα ιχνηλάτησης υποψηφίων παρέχονται από την SmartRecruiters. Τα Προσωπικά Δεδομένα σας, υποβάλλονται σε επεξεργασία για λογαριασμό του efood από τους συνεργαζόμενους με Εμάς εκτελούντες την επεξεργασία, παρόχους υπηρεσιών νέφους (‘cloud’) όπως προσλαμβάνονται από Εμάς για να βοηθήσουν στη διαχείριση της διαδικασίας προσλήψεων. Διασφαλίζουμε ένα επαρκές επίπεδο προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Όλες οι διαβιβάσεις Προσωπικών Δεδομένων υπόκεινται σε κατάλληλες διασφαλίσεις, όπως δεσμευτικοί εταιρικοί κανόνες ή εγκεκριμένες τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες. Όπου είναι απαραίτητο, έχουμε εφαρμόσει συμπληρωματικά μέτρα ασφαλείας στο πλαίσιο των τυποποιημένων συμβατικών ρητρών που έχουν πιστοποιηθεί από την Επιτροπή της ΕΕ για την παροχή επαρκούς επιπέδου προστασίας δεδομένων για τυχόν διαβιβάσεις εκτός ΕΕ. Μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των τυποποιημένων συμβατικών ρητρών επικοινωνώντας μαζί μας. 

3.2 Τρίτα μέρη. Δεν κοινοποιούμε Προσωπικά Δεδομένα σχετικά με τους υποψηφίους μας σε τρίτους, εκτός εάν έχουμε τη συγκεκριμένη άδεια των υποψηφίων μας ή εάν απαιτείται από εμάς η κοινοποίηση Προσωπικών Δεδομένων σε ιδιωτικές ή δημόσιες αρχές για την καταπολέμηση της απάτης, της κατάχρησης του δικτύου μας, και για τη διερεύνηση των ύποπτων παραβιάσεων του νόμου ή για την καταπολέμηση οποιασδήποτε άλλης ύποπτης παραβίασης της ισχύουσας νομοθεσίας. Αυτό περιλαμβάνει επίσης τον έλεγχο των υποψηφίων μας σε σχέση με διεθνείς κυρώσεις στο πλαίσιο διεθνών απειλών για την ασφάλεια, την τρομοκρατία ή τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Σε κάθε περίπτωση, θα ειδοποιηθείτε προτού κοινοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα σε τρίτους. 

3.3 Μεταφορά επιχειρήσεων. Ως αρχή, δεν ενοικιάζουμε ή πωλούμε Προσωπικά Δεδομένα σχετικά με τους υποψηφίους μας σε μη συνδεδεμένα τρίτα μέρη με εμάς, εκτός εάν έχουμε ειδική συγκατάθεση για κάτι τέτοιο. Σε περίπτωση που η επιχείρησή μας ή ένα τμήμα της επιχείρησής μας αναδιοργανωθεί ή πωληθεί και μεταβιβάσουμε όλα ή ουσιαστικά όλα τα περιουσιακά μας στοιχεία σε νέο ιδιοκτήτη, τα Προσωπικά σας Δεδομένα ενδέχεται να μεταφερθούν στον αγοραστή, με την επιφύλαξη κατάλληλων εγγυήσεων προστασίας του απορρήτου. 

3.4 Εταιρείες του ομίλου. Η Delivery Hero είναι ένας οργανισμός με παγκόσμιο αποτύπωμα. Ως εκ τούτου, όταν κάνετε αίτηση για μια θέση εργασίας σε μια εταιρεία της Delivery Hero, ενδέχεται να μοιραζόμαστε πληροφορίες μεταξύ του ομίλου εταιρειών μας που βρίσκονται σε διαφορετικές χώρες. Όλες οι εταιρείες της Delivery Hero χρησιμοποιούν τα δεδομένα αίτησης, τα δεδομένα αξιολόγησης, τα δεδομένα υποψηφίων τρίτων και τα δεδομένα επικοινωνίας με αποκλειστικό σκοπό τη διαχείριση της αίτησής σας. Σε περίπτωση που έχουμε μια ανοιχτή θέση που ταιριάζει με το προφίλ σας, μια εταιρεία που ανήκει στον Όμιλο της Delivery Hero μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας για να σας προσφέρει μια σχετική θέση. Πριν επικοινωνήσουμε μαζί σας για μια τέτοια προσφορά, θα συλλέξουμε πρώτα τη συγκατάθεσή σας. 

Όλες οι εταιρείες της Delivery Hero πρέπει να τηρούν την παρούσα Πολιτική Απορρήτου καθώς και τις αυστηρές συμφωνίες μεταφοράς δεδομένων εντός του Ομίλου. Διασφαλίζουμε επαρκές επίπεδο προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων εντός του πεδίου εφαρμογής του ΓΚΠΔ, ακόμη και όταν τα Προσωπικά Δεδομένα κοινοποιούνται σε μια εταιρεία του Ομίλου της Delivery Hero που βρίσκεται εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ). Η νομική μας βάση για την ανταλλαγή δεδομένων εντός του ομίλου Delivery Hero είναι το άρθρο 1 του ν. 6(1)(στ) ΓΚΠΔ. 

Εάν δεν επιθυμείτε την κοινοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων στον Όμιλο Delivery Hero, μπορείτε να εξαιρεθείτε (opt-out) επικοινωνώντας μαζί μας στη διεύθυνση TAPrivacy@deliveryherogroup.com. Με την εξαίρεση σας (opt-out), διασφαλίζουμε ότι μόνο η εταιρεία του Ομίλου Delivery Hero στην οποία αναζητάτε εργασία θα λάβει τα προσωπικά σας δεδομένα. 

  • Για πόσο καιρό διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;  

Μετά την αίτησή σας, εκτός εάν ξεκινάτε την απασχόλησή σας μαζί μας, με τη συγκατάθεσή σας, θα αποθηκεύσουμε τα δεδομένα της αίτησής σας για μελλοντική εξέταση στη ‘βάση δεδομένων’ δυνητικών ταλέντων μας για διάρκεια 12 μηνών μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής αίτησης.  

Διατηρούμε όλα τα υπόλοιπα Προσωπικά Δεδομένα όχι περισσότερο από όσο είναι απαραίτητο για τον σκοπό για τον οποίο τα συλλέξαμε εξαρχής και για κάθε άλλο επιτρεπόμενο συμβατό σκοπό, συμπεριλαμβανομένης της συμμόρφωσης με τις νομικές υποχρεώσεις στον τομέα της εργατικής νομοθεσίας. Τα προγράμματα διαχείρισης αρχείων του ομίλου Μας τεκμηριώνουν τις ισχύουσες ελάχιστες περιόδους διατήρησης που απαιτούνται από την τοπική νομοθεσία. 

  • Ποια νομικά δικαιώματα έχετε;  

Οι νόμοι περί προστασίας δεδομένων σάς παρέχουν διάφορα νομικά δικαιώματα και δεσμευόμαστε να τα τηρούμε. Για το σκοπό αυτό, προσπαθούμε να παρέχουμε σαφείς και διαφανείς πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας και να σας διευκολύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στην άσκησή τους. 

Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ) και την κείμενη εθνική νομοθεσία και κανονισμούς, δικαιούστε τα ακόλουθα δικαιώματα: 

Δικαίωμα πρόσβασης

Έχετε το δικαίωμα να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα και να λάβετε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο τα επεξεργαζόμαστε. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε αντίγραφο των δεδομένων που διατηρούμε σχετικά με εσάς.

Δικαίωμα διόρθωσης

Εάν παρατηρήσετε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα δεν είναι ακριβή, μπορείτε πάντα να ζητήσετε να τα διορθώσουμε.

Δικαίωμα Διαγραφής

Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Σημειώστε ότι ακόμη και αν ασκήσετε αυτό το δικαίωμα, ενδέχεται να είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρήσουμε ορισμένα από τα στοιχεία σας, εάν τα επεξεργαζόμαστε στο πλαίσιο των νομικών μας υποχρεώσεων.

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας

Εάν έχετε ζητήσει τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων, αλλά είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να διατηρήσουμε ορισμένα από αυτά, θα αποθηκεύσουμε τα δεδομένα σας στα αρχεία μας και θα τα επανενσωματώσουμε στα λειτουργικά μας συστήματα μόνο με τη συγκατάθεσή σας. Ωστόσο, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες μας κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος, διαφορετικά θα χρειαστεί να επεξεργαστούμε ξανά τα δεδομένα σας.

Δικαίωμα Φορητότητας

Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαβιβάσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε αναγνώσιμη από μηχανήματα μορφή σε εσάς ή σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων. Ωστόσο, σημειώστε ότι το δικαίωμα αυτό ισχύει μόνο για δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που επεξεργαζόμαστε στο πλαίσιο σύμβασης ή με τη συγκατάθεσή σας.

Δικαίωμα Εναντίωσης

Έχετε το δικαίωμα, για λόγους που απορρέουν από την ιδιαίτερη κατάστασή σας, να αντιταχθείτε ανά πάσα στιγμή σε οποιαδήποτε επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, η οποία υποβάλλεται σε επεξεργασία βάσει των νόμιμων συμφερόντων μας. Εάν αντιταχθείτε, δεν θα επεξεργαζόμαστε πλέον τα προσωπικά σας δεδομένα, εκτός εάν μπορούμε να αποδείξουμε επιτακτικούς λόγους για την επεξεργασία που υπερισχύουν των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας ή η επεξεργασία εξυπηρετεί τη διεκδίκηση, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών αξιώσεων.

Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας σε εποπτική αρχή

Μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία σχετικά με την επεξεργασία μας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
Η εποπτική αρχή που είναι υπεύθυνη για μας είναι:

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30-210 6475600

Fax: +30-210 6475628

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr

Δικαίωμα εναντίωσης και αυτοματοποιημένη ατομική λήψη αποφάσεων

Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε σε μια πλήρως αυτοματοποιημένη απόφαση (δηλαδή χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση στη διαδικασία λήψης αποφάσεων) που έχει έννομα αποτελέσματα ή σας επηρεάζει σημαντικά.

 

  • Αλλαγές στην παρούσα πολιτική 

Ενδέχεται να ενημερώνουμε κατά καιρούς την παρούσα Πολιτική απορρήτου για να αντικατοπτρίζουμε τις νέες διαδικασίες, τις νέες τεχνολογίες και τις νομικές υποχρεώσεις μας. Δεσμευόμαστε να σας ενημερώνουμε για τυχόν αλλαγές στις πρακτικές απορρήτου μας, γι' αυτό σας ενθαρρύνουμε να επανεξετάζετε την παρούσα δήλωση απορρήτου για να ενημερώνεστε. 

Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος, 2023

 

Search

Browse Jobs